Khamis, 29 November 2007

Cara Pengambilan Alpha Lipid

Alpha Lipid paling sesuai diminum sewaktu kita baru bangun dari tidur, ketika perut tengah kosong. Pengambilannya pula disyorkan 1/2 skop buat permulaan, dan selepas seminggu jika tiada tindakbalas yang ketara bolehlah menambah sukatan kepada 1 skop sehari (setiap pagi) Bancuh Alpha Lipid dengan menggunakan air sejuk(Air panas akan merosakkan protin yang berada dalam Alpha Lipid). Air dari peti sejuk pun boleh digunakan (kebiasaannya cara ini diminati oleh kanak2) kerana ia berperisa vanilla dan jika dibancuh pekat ia ibarat aiskrim cair.

2 ulasan:

Abdullahisham berkata...

Alpha Lipid ini adalah minuman tambahan yang sangat berkhasiat, jika anda sihat anda boleh minum Alpha Lipid sebanyak manapun kerana ia ibarat buah-buahan dan sayur-sayuran, minum banyak pun tidak mengapa. Tetapi jika anda mempunyai masalah kesihatan minumlah sedikit2 (1/2 skop dulu) kerana ditakuti tindakbalas yang kuat... jika sedikit2 tindakbalasnya akan datang sedikit demi sedikit. Selamat Mencuba...

Unknown berkata...

saya ialah pengguna alpha lipid. saya setuju bahawa kita harus minum 1 skop alpha lipid setiap hari. inilah pengalaman saya. harap saya boleh membantu anda.