Sabtu, 24 November 2007

Penyakit Lelah atau Asma & Makanan Minda

Penyakit lelah yang dialami oleh Puan Hairani semenjak dibangku sekolah lagi. Sehingga sering perlu ke hospital untuk dicucuk akibat serangan penyakit lelah. Kini setelah mengamalkan Alpha Lipid lelah beliau telah tiada.

Puan Hairani juga memberikan Alpha Lipid kepada anak-anak beliau dan alhamdulillah perkembangan pelajaran anak-anak beliau semakin baik. Dari kedudukan didalam kelas ditempat yang 20 hingga 30 lebih, baru-baru ni keputusan periksa anak beliau mencapai tempat ke 4. Suatu yang boleh dibanggakan. Sehinggakan anak beliau mengatakan "sekarang lebih mudah untuk belajar".

4 ulasan:

Awanama berkata...

Baru2 ni saya telah mendengar sendiri Puan Zalini berkongsi tentang anak beliau yang semakin bijak setelah mengambil Alpha Lipid. Saya telah beli setin untuk diberikan kepada 3 orang anak saya. Alhamdulillah setelah 2 minggu saya lihat perubahan kepada mereka, lebih2 lagi anak saya yang ke2.. memang hebat Alpha Lipid ini, saya dan famili akan pasti mengamalkannya setiap hari. Bagi mereka yang mempunyai anak, berilah Alpha Lipid ini, anda pasti akan berpuashati.

Abdullahisham berkata...

Isteri kepada En. Nasir merupakan pengidap asma/lelah yang kronik, hingga terpaksa mengambil steroid. Steroid jika diguna dalam tempoh yang lama akan mengakibatkan banyak kesan sampingan seperti tulang reput, water retention, keguguran rambut, kulit nipis, gusi mudah berdarah, tidak bertenaga dan sebagainya.

Setelah isteri beliau mencuba Alpha Lipid ini, masalah asma sudah tiada, malah beliau kini lebih bertenaga dan kehidupan beliau makin ceria.

Awanama berkata...

Saya membeli Alpha Lipid ini untuk anak saya yang selalu lelah dan juga demam. Sejak mengamalkan Alpha Lipid ini, alhamdulillah masalah lelah dan demam anak saya tiada lagi. Syukur saya kehadrat Ilahi, malam2 saya tidak terganggu lagi.

Awanama berkata...

Semalam, saya tidur agak lewat iaitu pada jam 1 pagi. Sedang saya dibuai mimpi, lebih kurang jam 3 pagi, saya dikejutkan dengan tangisan anak sulung saya yang berusia 7 tahun. Anak saya diserang asma, mungkin kerana pada sebelah petang anak saya banyak makan rambutan.

Sebenarnya sejak memberi Alpha Lipid, anak saya sudah lama tak diserang asma. Akibat dari serangan asma itu, saya memberikan kepada beliau 2 puff inflammide inhaler, malangnya keadaan anak saya masih tidak elok. Lalu saya mengambil keputusan untuk memberi beliau Alpha Lipid (2 skop), alhamdulillah selepas dari itu dia dapat tidur kembali dan apabila bangun keesokkannya pun tidak diserang asma.

Ini adalah kerana sebelum ada Alpha Lipid, selalunya apabila anak saya diserang asma, saya akan membawa beliau ke klinik jam 1 – 2 pagi, yang lebih teruknya jam 8 pagi terpaksa ke klinik lagi. Syukur saya kehadrat Ilahi kerana anugerah semulajadi Alpha Lipid ini.