Sabtu, 24 November 2007

Penyakit Kulit - Alergik

Sudah 20 tahun, Puan Suhaila mengalami masalah kulit yang sensitif. Beliau tidak boleh memegang langsung makanan laut apatah lagi untuk memakannya. Namun setelah menggunakan Alpha Lipid, kini beliau telah boleh menikmati masakan makanan laut yang diminatinya iaitu Tomyam. Tiada lagi rasa sedih bila melihat orang lain makan makanan laut.

2 ulasan:

Awanama berkata...

ALPHA LIPID LIFELINE ini mengandungi Growth Factors dan Immunoglobulin
antara growth factors yg ada ialah Epidermal Growth Factor (EGF), ia dapat membantu proses pembentukan sel-sel Epiderma (sel kulit) sebab itu ia sangat baik utk mereka yang mempunyai masalah kulit.

Di terengganu pesakit yg menghadapi masalah kulit jenis Psoriasis telah mencuba produk Alpha Lipid ini dan kini kulit beliau semakin baik dan tidak gatal -gatal lagi. EGF ini juga dapat membantu pemulihan sel-sel kulit yang tercedera akibat luka atau terbakar.

ninie berkata...

Anak saya berumur 1 thn 9 bln ada mslh kulit.kulitnya selalu keluar tompok merah seperti gegata..terutamanya di bahagian muka..saya da byk kali bawa g jumpa doktor tapi tiada perubahan pun. doktor kata kemunngkinan alergi..boleh ke ank sya menggunakan susu alpha lipid ni?