Sabtu, 24 November 2007

Sakit Sendi & Kulit

Beliau berusia 56 tahun, mengalami sakit sendi sejak 1995. Sakit kulit beliau juga serius hinggakan setiap kali beliau sikat rambut, akan keluar kuping-kuping kulit yang banyak. Seluruh tubuh beliau juga sering gatal-gatal, namun setelah mengambil Alpha Lipid sebagai minuman kesihatan, beliau sangat berpuashati dengan hasilnya, kerana sakit sendi beliau telah sangat berkurangan dan kulit beliau juga telah semakin segar.

Ramai dikalangan rakan-rakan beliau sedar akan perubahan ini dan mereka juga tidak melepaskan peluang untuk mencuba Alpha Lipid. Tahniah!


26 Disember, 2007 - Pada Raya Haji baru-baru ni, anak saudara Puan Suriani yang balik beraya mengalami kegatalan yang menyebabkan beliau menangis dan tidak dapat tidur. Setelah mencuba dengan berbagai kaedah seperti mandi, menyapu minyak dan losyen, anak saudara beliau masih gatal dan menangis. Lalu Puan Suriani membancuh sedikit Alpha Lipid dengan sedikit air ditapak tangannya dan menyapunya ditempat yang gatal tersebut. Syukur, setelah disapu dengan Alpha Lipid anak saudara beliau berhenti menangis dan boleh tidur nenyak.

Tiada ulasan: