Sabtu, 24 November 2007

Faedah Untuk Wanita Mengandung

Pada peringkat permulaan mengandung anak yang ke 7, Kak Yah telah mengambil Alpha Lipid untuk memberi tenaga dan mengurangkan alahan. Beliau merasa hairan dengan hasil yang dirasai kerana beliau tidak langsung alahan malah beliau bertenaga, suatu perbezaan yang amat ketara dalam masa mengandungkan keenam-enam orang anak beliau yang lain. Dengarkan sendiri pengalaman Puan Zalini melawat Kak Yah yang baru lepas bersalin.

4 ulasan:

Awanama berkata...

Alpha Lipid Lifeline ini mengandungi Antibodi, faktor tumbesaran, pelbagai vitamin dan zat galian yang mencukupi untuk ibu-ibu mengandung dan yang menyusukan anak. Ini adalah kerana ibu yang menyusukan anak memerlukan banyak produksi laktasi, kami dapati mereka yang baru bersalin dan mengamalkan Alpha Lipid ini akan cepat pulih, tiada rasa kebas dan sakit-sakit urat, malah susu badan juga banyak.

Awanama berkata...

Kakak saya yang berumur 40an telah setahun lebih tak datang haid, hingga beliau rasakan sudah menopause. Setelah lebih sebulan kakak saya mengambil Alpha Lipid, haid beliau kembali semula. Kakak saya sangat gembira dengan perubahan ini.

Awanama berkata...

Nurul Dyana.. apa yang terjadi kepada kakak Nurul adalah kerana Alpha Lipid Lifeline mengandungi kolostrum terbaik dunia, vitamin dan zat galian yang mencukupi untuk keseimbangan hormon badan dan tahap kesihatan yang optima. Selain itu, Alpha Lipid ni juga mengandungi mengandungi Growth Factor, Fosfolipid dan Probiotic yang sangat bermanfaat untuk tubuh badan kita.

Abdullahisham berkata...

Betul!! Malah ada yang baru makan 3 bulan, mampu mengandung semula!!