Sabtu, 24 November 2007

Awet Muda Anti-Aging - Kelantan FM

Puan Moharina memberikan Alpha Lipid kepada nenek beliau dan setelah menggunakan hampir sebulan, kulit nenek beliau kelihatan semakin lembab dan perubahan ini sangat ketara sehingga menjadi persoalan kepada ahli keluarga dan kenalan beliau. Sememangnya mereka yang mengambil Alpha Lipid akan merasa muda dari dalam hingga ke luaran.26 Disember, 2007 - Puan Suhaila menceritakan tentang seorang pakcik yang berusia dalam lingkungan 60an telah berterusan mengambil Alpha Lipid ini. Kesan positif Anti-Penuaan (Anti-Aging) telah dirasai oleh pakcik tersebut. Kesan positif seperti rasa segar, cergas, bertenaga, minda peka, jiwa dan minda terasa muda dan kulit menjadi semakin 'lembab', tegang dan berseri.

4 ulasan:

Awanama berkata...

Alpha Lipid memang sesuai untuk kecantikan kulit. Sejak saya mengamalkannya kulit saya lebih segar, tegang dan 'berseri.

Awanama berkata...

Sebelum mak saya ke tanah suci Mekah untuk mengerjakan haji, saya telah bekalkan beliau dengan Alpha Lipid (120 kapsul) dan berpesan agar beliau mengambil 2 biji setiap hari.

Beberapa hari sebelum beliau bertolak ke tanah suci, saya bertanya kepada mak saya

“Mak makan tak Alpha Lipid tu?” Mak saya menjawab “Makan, tapi sebiji aje”

Dengan rasa yang agak kecewa saya bertanya kembali “kenapa mak makan sebiji, kenapa tak makan dua biji” jawapan beliau “Mak makan sebiji pun dah padan, mak rasa tak penat pun, mak sapu rumah ni dari belakang sampai ke depan. Lepas tu mak buat tu buat ni”

Saya pun tersengih, bersyukur rupa-rupanya Alpha Lipid telah memberi tenaga yang banyak untuk mak saya. Saya juga bersyukur kehadrat Ilahi kerana dapat membekalkan kepada mak saya Alpha Lipid ini, suatu produk semulajadi ciptaan Ilahi.

Doakan mak saya dipermudahkan urusan mengerjakan haji beliau dan dikurniakan haji mabrul, insyallah.

alkolostrom berkata...

setelah mengamalkan alpha lipid lifeline selama sebulan, saya dapati kulit2 saya yang kasar beransur hilang dan kulit juga berasa lembap sentiasa. kulit juga menjadi lebih anjal, lemak sudah berkurangan dan kedut2 di muka sudah jadi semakin kurang jelas.

Abdullahisham berkata...

terima kasih atas perkongsian...