Khamis, 29 November 2007

Kelebihan Menjadi Ahli

Kelebihan menjadi ahli ada banyak, tetapi untuk peringkat permulaan ini setiap pembelian ahli akan mengumpul point. Pengumpulan point ini akan menyebabkan pangkat ahli didalam syarikat meningkat dari ahli biasa (representative) kepada Supervisor, Manager, Ruby Executive, Emerald Executive dan Diamond Executive. Selain dari itu, ahli akan dapat membeli Alpha Lipid dengan harga RM150 sahaja dan boleh menjual kepada bukan ahli dengan harga RM180.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi Manager kami di talian 013-9203194

Sila lawati kelebihan menjadi ahli di

www.alphalipid.net/representative.htm

2 ulasan:

Awanama berkata...

Saya dengar tentang Alpha Lipid ni di Kelantan FM, bila search diinternet saya jumpa dengan www.alphalipid.net niat dihati ingin mencuba produk ini. Saya mengambil keputusan untuk menjadi ahli dengan membeli 3 tin Alpha Lipid (Dapat harga ahli). Setelah saya mencubanya perubahan dapat saya rasakan dalam dalam beberapa hari sahaja. Dari perubahan itulah saya hanya kongsikan dengan rakan2, dan mereka juga ingin mencubanya. Baru-baru ni tanpa saya sangka2 saya dapat cek dari syarikat, nilai cek tak banyak dalam RM90.. terima kasih kepada alphalipid.net kerana saya sekarang lebih sihat.

Awanama berkata...

Saya mendapat surat dari alphalipid.net dan meluangkan masa untuk melayari laman web itu, saya terkejut, dan rasa bersyukur kerana diberi peluang melihat alphalipid.net Produk Alpha Lipid memang hebat. Kelmarin saya beli setin untuk mencuba, mudah-mudahan Alpha Lipid ini dapat membantu kesihatan saya dan famili.. insyallah.