Rabu, 21 November 2007

Kemalangan & Makanan Minda

saya tertarik dengan alphalipid.. kawan saye pun ade minum susu tu.. adik die excident baru2 ni.. tak boleh jalan. lepas minum susu alphalipid da boleh jalan ! kawan saye pun try minum. sekarang ni die rase cergas.. cepat tangkap kalau belajar..

mcm mane saye nak dpt kan susu tu.. kawan cakap harga die mahal..

Dari Atika, 17 tahun.

4 ulasan:

Kak Yang berkata...

Salam hormat,

Anak saya Mazrul kemalangan beberapa bulan lepas, sehingga dia tidak dapat bangun dan berjalan seperti biasa. Ditakdirkan sepupu saya balik ke Pulau Pinang untuk menghadiri Konvokesyen USM pada 18/8/07 lalu, beliau datang melawat kami dan beliau mengesyorkan kepada saya untuk memberi anak saya Alpha Lipid.

Pada mulanya memang saya tidak mahu kerana harganya yang mahal tetapi setelah diyakinkan oleh sepupu saya, saya mengambil Alpha Lipid juga. Pada hari2 pertama pengambilan Alpha Lipid itu, anak saya sering berulang alik ke bilik air namun dia mengakui sendiri yang tubuh dia terasa segar dan ringan, minda juga tenang.

Kini setelah hampir 3 tin, anak saya telah boleh bangun berdiri, kakinya tidak lembik lagi.

Terima kasih atas anugerah Ilahi ini. Alpha Lipid telah banyak membantu kami. Terima kasih sekali lagi!

Tanpa Nama berkata...

alpha lipid dalam kenangan....

saya sayang alpha lipid....
kerana telah menyembuhkan saya dari derita insomnia...
hanya dengan 1 tin sahaja!

Tanpa Nama berkata...

salam 1 malaysia...
saya merupakan seorang guru..sudah tentu saya memerlukan tenaga yang mencukupi untuk berhadapan dengan pelajar2 saya...apa yang menjadi masalah apabila saya mengalami insomnia iaitu kesukaran untuk tidur malam.Apabila saya mendapatkan rawatan doktor, penyakit saya bukannya berkurang malah menjadi semakin teruk.kadang2 saya tak dapat tidur selama 2 hari. apa yang menyukarkan saya lagi ialah saya terpaksa ke sekolah seawal jam 4.30 pagi kerana sekolah saya di pedalaman Sabah. Pada mulanya saya hanya suka2 untuk mencuba susu Alpha Lipid ini.Tetapi setelah 1 tin dihabiskan, badan saya cergas, tumpuan saya pada kelas (sambung belajar) juga tinggi, dan yang paling penting saya dapat tidur nyenyak.Alhamdulillah...terima kasih pada Alpha Lipid....

Tanpa Nama berkata...

A,kum..saya lin dari trg.pada awal tahun 2012 saya telah membuat pembedahan tonsil..kesan daripada antibiotik yg saya mkn saya alami cirit birit teruk sehingga saya alami radang usus..kemudian berlarutan pada perut..saya ulang alik berjumpa dengan doktor pakar..sekiranya ubat habis,sakit pada perut datang dan makin teruk..doktor pakar yang merawat saya sendiri mengesyorkan susu alpha lipid.dalam masa 2 hari saya minum susu alpha lipid,saya sudah merasakan perbezaan..perut saya tidak sakit lagi..malah saya boleh meniarap..selama ini saya tidak boleh langsung meniarap atau tunduk..kini saya tidak bergantung pada ubat lagi dan saya terus menggunaka alpha lipid..terima kasih alphalipid