Khamis, 1 September 2016

Osteoporosis & Alpha Lipid LifeLine

Ramai telah menyedari Osteoporosis (Tulang Rapuh atau tidak padat) akan mula berlaku apabila seseorang itu menjangkau usia 35 tahun, lebih2 lagi dikalangan wanita. Di sini kami ingin berkongsi pengalaman seorang kakak bernama Siti Hajar di Kulim, Kedah bersangkutan dengan kes osteoporosis ini.

25 Mei, 2006 ketika beliau berusia 45 tahun, beliau telah mengambil ujian kepadatan tulang dan hasilnya tulang beliau telah menghala kepada Osteoporosis (T-Score -0.6).

Sila lihat laporan asal beliau dibawah:

Setelah beliau diperkenalkan dengan khasiat Alpha Lipid LifeLine pada dan beliau mengamalkan pengambilan Alpha Lipid ini, alhamdulillah pada 13 April, 2009 lalu, dikala beliau sudah berusia 48 tahun, beliau sekali lagi mengambil ujian kepadatan tulang dan hasil yang sangat menakjubkan kerana kepadatan beliau kembali normal malah melebihi dengan hasil T-Score 3.1
Sila lihat bukti pemeriksan tulang beliau dibawah ini:Sekiranya anda ingin bertanya sendiri dengan puan Siti Hajar berkenaan khasiat dan pengalaman beliau dengan Alpha Lipid LifeLine, sila hubungi beliau ditalian 017-4326577 atau suami beliau En. Yusof ditalian 017-4957847.

2 ulasan:

Mia Adlin berkata...

Oh ye ke Lifeline boleh heal osteoprosis? Saya terlepas pandang sebelum ini. Thanks for sharing!

Abdullahisham berkata...

Insyallah ianya dapat membantu kerana tdpt pelbagai vitamin dan mineral tmasuklah kandungan kalsium yg tinggi... kalsium kan baik utk tulang dan gigi...