Jumaat, 23 November 2007

Penyakit Diabetis - Kencing Manis

Encik Mohd Norawi, adalah pengidap kencing manis kronik (perlu injeksi insulin), tetapi setelah diperkenalkan Alpha Lipid Lifeline, tahap kencing manis beliau telah pulih dan stabil. Walaupun pada awalnya beliau tidak percaya langsung. Kini beliau semakin cergas, bertenaga dan berpuasa tidak akan meletihkan lagi.

7 ulasan:

Diabetic berkata...

Saya adalah pesakit kencing manis yang mempunyai bacaan glukos lebih 18mmol/l selepas mencuba Alpha Lipid selama 7 hari, bacaan glukos saya menurun kepada 7mmol/l. Kepada mereka yang mempunyai kencing manis, memang saya syorkan sangat anda mengamalkan Alpha Lipid, anda pasti puashati!!

Suhaila Hisham berkata...

Saya sendiri telah mendengar banyak testimoni yang positif tentang kencing manis. Malah jika ambil Alpha Lipid sebelah malamnya, keesokan pagi bila bangun tidur akan rasa segar dan bertenaga.

Sharif berkata...

Diabetis saya biasanya dalam lingkungan 11 dan 12 tidak pernah kurang dari itu, setelah mengambil Alpha Lipid bacaan glukos saya telah menurun kepada 7mmol/l. Saya sangat bersyukur dan pasti akan terus mengamalkan Alpha Lipid, lagipun saya telah menjadi ahli maka dapatlah saya membeli dengan harga ahli.

Pendengar Kelantan FM berkata...

Di Radio Kelantan 102.9FM hari ni Sabtu 16 Februari, 2008 Testimoni dari Abe Sin yang mengidap kencing manis hingga bacaannya 28mmol/l yg menyebabkan beliau letih, tidak bertenaga.. selepas mencuba Alpha Lipid separuh tin, tubuh beliau rasa bertenaga, kulit kering telah menjadi lembab.. dan kini setelah 3 bulan bacaan glukos telah turun kepada 7.5mmol/l

amina nasuha berkata...

salam...
bacaan glukos yang dari
18 turun 7 tu..
derang minum berapa kali
sehari?
minum sekali pada waktu pagi
saja ker atau minum malam
sebelum tidur juga?

Suhaila Hisham berkata...

Pesakit diabetis boleh mengamalkan 2 kali sehari, sebelah pagi (sebelum sarapan pagi) dan sebelah malam (sebelum tidur). Amalkan pengambilan 1.5 skop dan guna air sejuk sahaja. Anda boleh lihat hasilnya dalam tempoh 2 minggu setelah mengambil Alpha Lipid LifeLine.

skbhmh berkata...

Bagi pesakit kencing manis, apabila minum alpha lipid, pesakit perlu berpantang atau tidak