Sabtu, 24 November 2007

Pengidap Sakit Lutut selama 20 tahun

Mak Cik Jah telah mengidap penyakit lutut sejak 20 tahun lalu, setelah menggunakan Alpha Lipid selama 4 hari beliau telah boleh berjalan malah boleh menaiki tangga ke majlis mingguan Alpha Lipid.

2 ulasan:

En. Nik berkata...

Saya juga mengalami masalah lutut, namun sejak mengambil Alpha Lipid ini saya rasa lebih bertenaga dan tidak sakit lutut atau urat lagi.

Suhaila Hisham berkata...

Kemarin dulu, saya ke MPKB (Majlis Perbandaran Kota Bharu) bahagian Parking
untuk bayar saman parking . Dikaunter MPKB tu, adalah 4 orang wanita
dalam lingkungan 40 & 50an.. Semasa saya menghulur duit untuk saman parking
tersebut, saya hulurkan sekali dengan Business Card saya.

Salah seorang kakak dikaunter tu mengambil kad itu dan bertanya "Business apa
ni dik?".. sebelum sempat saya menjawab kakak yang bertanya tu menjawab
sendiri "oooo ni yang susu tu... Alpha Lipid", seorang lagi menyampuk.. "mmm
bagus susu tu, sakit lutut kak dah hilang dah sejak minum Alpha Lipid ni"

Tiba2 je suasana di kaunter tu menjadi agak riuh, berbagai testimoni menarik
yang saya dengar. Tersenyum saya dikaunter. Terdetik dihati, Alpha Lipid ini
telah membantu ramai rupanya..

Sekarang, Alpha Lipid ini bagaikan berjalan sendiri... yang mana dah rasa pasti mengulangi... syukur Dia memudahkan segala urusan..

Hanya untuk berkongsi ada Tawaran Istimewa di www.alphalipd.net (bahagian
bawah sekali).. malah bagi mereka yang masih ragu tapi nak try dulu... try lah
pek percubaan..

Bagi mereka yang nak ceburi Wellness Industry ini hubungilah no di www.alphalipid.net